icon-search

FAQ

Ambil Anxamin ni kalau kita on off ada side effect ke?

Admin

Ambil Anxamin ni kalau kita on off ada side effect ke?

Soalan: Ambil Anxamin ni kalau kita on off ada side effect ke? Jawapan: Jika sudah ada perubahan yang baik pada kesihatan selepas pengambilan nanti, inshallah nak konsisten teruskan pengambilan boleh, dan nak berhenti pun tiada masalah, sebab anxami

Read more →


Mcm mana makanan pedas boleh buat jadi anxiety ye?

Admin

Mcm mana makanan pedas boleh buat jadi anxiety ye?

Mcm mana makanan pedas boleh buat trigger ya? Maksud saya mcm mana nak relate makanan pedas dgn anxiety.. Sy punya partner ni, dia mmg kerap makan pedas... Lepas tu, nanti dia akan sakit perut.. Kadang tak selesa perut.. Dia tahu dan saya selalu ing

Read more →


Siapa-Siapa boleh kongsi tak punca kena panic attack ni?

Admin

Siapa-Siapa boleh kongsi tak punca kena panic attack ni?

Saya baru kena panic attack minggu lepas, ada siapa-siapa boleh kongsi tak punca kena panic attack ni? Dengar kata punca vaksin..ramai kena sebab vaksin...mohon pencerahan.

Read more →


FAQ - Biasanya Apa Kesan Segera Selepas Makan L-Theanine ni?

Admin

FAQ - Biasanya Apa Kesan Segera Selepas Makan L-Theanine ni?

kesan awal tidur lebih berkualiti, dan ada juga yang degupan jantung laju, berdebar-debar, selepas pengambilan anxamin, sudah mula rasa tenang dan lebih relaks.

Read more →


Adakah rasa ngantuk tu pun kesan dpd anxamin?

Admin

Adakah rasa ngantuk tu pun kesan dpd anxamin?

Adakah rasa ngantuk tu pun kesan dpd anxamin?... Walaikumsalam, anxamin memberi kesan relax, santai dan tenang tanpa rasa mengantuk, jika mereka yang alami anxiety dan ada gangguan untuk tidur, maka anxamin akan membantu mereka untuk tidur yang lebi

Read more →


Sy baru beli produk anxamin ni. Boleh tak siapa-siapa tolong advise cara penggunaan yang berkesan?

Admin

Sy baru beli produk anxamin ni. Boleh tak siapa-siapa tolong advise cara penggunaan yang berkesan?

Sy baru beli produk anxamine ni. Boleh tak siapa2 tlg advise cara penggunaan yg berkesan.. Hai🙌🏻Selamat mencuba ya👏🏻 semoga dengan pengambilan anxamin, kesihatan en bertambah baik. Untuk pengambilan seminggu pertama boleh ambil 2 kali sehari unt

Read more →


Ada Kesan Sampingan Tak Jika Terus Amalkan Anxamin?

Admin

Ada Kesan Sampingan Tak Jika Terus Amalkan Anxamin?

Walaikumsalam inshallah tiada kesan sampingan pada kesihatan tuan, puan, kerana anxamin adalah vitamin minda atau pemakanan yang sihat untuk minda/otak dan tubuh yang bersumberkan dari daun teh hijau yang mengandungi L-Theanine dan serbuk delima. Ji

Read more →


Bagaimana Cara Pengambilan Anxamin?

Admin

Bagaimana Cara Pengambilan Anxamin?

Pengambilan anxamin sangat senang, hanya amalkan pada waktu malam sebelum nak tidur sekali sehari sahaja. Boleh diambil bersama ubat klinikal lain tanpa kesan sampingan. Kami sarankan anda untuk jarakkan waktu pengambilan 1 jam bersama ubat hospital

Read more →


Berapa lama kesan anxiety hilang lepas makan anxamin?

admin

Berapa lama kesan anxiety hilang lepas makan anxamin?

kesan dan tindak balas bergantung kepada individu ya. Cepat atau lambat, sebab ia bukan ubat yang ada kesan drastik, tetapi inshallah biasanya seawal seminggu yang pertama akan ada perubahan yang baik.

Read more →

Your cart is currently empty.
Continue shopping