icon-search

4 Cara Untuk Memaafkan Diri Sendiri

4 Cara Untuk Memaafkan Diri Sendiri

Bagi yang mempunyai masalah depress dan anxiety, skill untuk memaafkan diri sendiri sangat penting, kerana skill ini boleh menyelamatkan nyawa seseorang daripada sebarang kecederaan atau kematian akibat tidak boleh maaf diri sendiri.

Dibawah merupakan 4 tips penting cara untuk memaafkan diri sendiri.

4 Cara Untuk Memaafkan Diri Sendiri (2)4 Cara Untuk Memaafkan Diri Sendiri (3)4 Cara Untuk Memaafkan Diri Sendiri (4)4 Cara Untuk Memaafkan Diri Sendiri (5)4 Cara Untuk Memaafkan Diri Sendiri (6)4 Cara Untuk Memaafkan Diri Sendiri (7)4 Cara Untuk Memaafkan Diri Sendiri (8)

Bagi orang islam, kita harus ingat Allah hadirkan kita keatas dunia ni ada sebab. Anda perlu kuat kerana masih ada sirna dan petolongan daripada Allah. Perbanyakkan sedekah dan banyakkan solat berjemaah. InsyaAllah ada jalan penyelesaian terbaik. Perbanyakkan berdoa.


Anda boleh cuba supplement anxamin untuk kurangkan simtom. Jika anda berminat vitamin supplement yang dapat membantu masalah kesihatan mental, seperti anxiety, panic attack dan lain-lain boleh baca lebih lanjut disini:- https://www.penawaranxiety.com/Older post Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping